ELIAS AGENCY DATABAS: VÅRA OREPRESENTERADE TALANGER

För att göra det enklare för produktionsbolag och rollsättare att hitta det de söker har vi samlat en stor databas med skådespelare, regissörer och många andra film- och underhållningsarbetare. Som talangbyrå får vi i genomsnitt cirka 15-20 ansökningar som skickas till oss varje vecka. Eftersom vi inte kan representera alla som skickar oss sin CV:n plockar vi istället ut talanger som, trots att de inte tog sig hela vägen till vår klientportfölj av olika skäl, fortfarande sticker ut. Vi sparar de sedan i vår databas så att de kan presenteras för produktionsbolag och rollsättare när de behöver flera rekommendationer för samma roll. På så vis gör vi verkligen hela branschen tillgänglig för dig.

HUR FUNGERAR DET?

Naturligtvis kommer vi alltid att rekommendera våra representerade talanger först. Om du av någon anledning inte hittar det du behöver i våra representerade talanger eller om du behöver fler alternativ gör vi en sökning i vår databas.

Vi tar hand om allt. Först kontaktar vi alla vi hittar från vår sökning för att se om de är intresserade och tillgängliga för att delta i ditt projekt. Vi presenterar sedan resultaten för dig och du väljer vilka talanger du vill träffa och / eller provspela. Likt representerade talanger hålls all kommunikation mellan oss och du behöver aldrig nå ut till varje talang individuellt. Vi ser till att talangen får alla detaljer som behövs och vi hjälper dig att schemalägga ett möte som passar er tidsram. Vi tar hand om allt så att du kan spara tid och energi och fokusera 100% på ditt jobb.

Så enkelt är det! Så när du skickar en rekommendationsförfrågan, var noga med att kryssa för "orepresenterade talanger" innan du skickar in din begäran så kommer vi att se till att du har flera alternativ att välja mellan.

All rights reserved by Elias Agency © 2017     |     Västberga Allé 1, 126 30 Stockholm, Sweden    |    support@houseelias.com

Proudly operated by

Elias Enterprises Logo 2019 trans.png