HÄR BOR EXTRAORDINÄRA   TALANGER OCH FILMARBETARE 

Vi representerar några av de bästa skådespelarna och filmarbetarna i branschen. Våra klienter handplockas uteslutande utifrån hur de hanterar situationer på inspelningsplats, hur de svarar på regi och vad de bidrar med till produktionen. Alla våra klienter är mycket angelägna om att upprätthålla en hög standard och professionell arbetsanda i varje produktion de medverkar i.

 VÄLKOMMEN 

 TILL ELIAS AGENCY  

 

 

 FILM / TV-AVDELNINGEN 

 EXKLUSIVA REKOMMENDATIONER ALLTID NÄRA DIG 

Vi gör exklusiva rekommendationer baserade på din begäran för att se till att du får exakt det du letar efter. Vi representerar över 80 unika och extraordinära talanger inom 10 olika områden. Dessutom har vi en databas fylld med över 400 orepresenterade men handplockade talanger från olika områden inom underhållningsbranschen. När vi rekommenderar talanger från vår databas (orepresenterade talanger) ser vi alltid till att intervjua dem innan vi presenterar dem för att vara säker på att de klarar jobbet. Vi är säkra på att vi kan ge dig de bästa talangerna i industrin för att täcka alla dina behov. Våra agenter arbetar outtröttligt för att se till att du har det du letar efter, ett samtal bort.

Begär rekommendationer för projektet du arbetar med just nu och vi kommer med säkerhet att hjälpa dig hitta det du söker. Observera: Att begära rekommendationer är alltid gratis och du är inte skyldig att boka en rekommenderad talang.

 

 EXPONERADE KLIENTPORTFOLIER 

Utforska gärna vår exponerade klientportfolie nedan. Vi ger exklusiva rekommendationer baserade på dina krav och därför listar vi inte vår fulla klientportfölj. Kontakta oss för att se en fullständig lista baserat på dina krav.

 

HUR VI JOBBAR

Det första steget i att arbeta tillsammans är att skicka en rekommendationsbegäran. Baserat på dina krav söker vi i vår klientportfölj och vår databas efter klienter som passar dina specifika behov.

Vi presenterar sedan rekommenderade talanger för jobbet och du väljer vilka talanger du vill gå vidare med. När du är nöjd med din short list med rekommenderade talanger planerar vi in potentiellt audition- eller introduktionsmöte.

Vi håller kontinuerlig kontakt genom processen för att se till att vi kan hjälpa dig med allt du behöver på vägen.

TIDIGARE PRODUKTIONER

  Några av produktionerna våra klient medverkat i

Innan Vi Dör (Before We Die) | TV-serie

En polis som utför en undercover-utredning av en motorcykelklubb försvinner.

Elias Agency klient: Cedomir Djordjevic

Finaste familjen | TV-serie

Finaste familjen är en serie om vår tid. Vikten av att visa världen hur glad du känner dig och hur framgångsrik du är. Om den aldrig slutade striden för att förbli ung. Och om att låtsas att delar av ditt livs pussel inte saknas.

Elias Agency klient: Kevin Kronow

Snabba Cash 2 | Långfilm

JW (Joel Kinnaman, Robocop, The Killing), den lovande affärsstudenten som blev en organiserad kokssmugglare i Snabba Cash 1, tjänar av ett hårt straff i fängelse och kämpar för att komma tillbaka på en ärlig väg. Det finns hopp i hans liv - en del riskkapitalister är intresserade av en ny handel med mjukvara som han har utvecklat, och samtidigt bakom galler sluter han fred med en gammal fiende.

Elias Agency klient: Cedomir Djordjevic

 

KONTAKTA OSS

Behöver du skådespelare, filmarbetare eller andra kreativa talanger för din nästa film / TV / teaterproduktion och tyckte att någon av våra klienter verkar intressanta? Tveka inte att kontakta oss. 

 

De flesta av våra klienter är inte listade i vår katalog, så kontakta oss även om du inte kan hitta något intressant och så ser vi till att hjälpa dig!

Skådespelare skicka din CV och showreel till cv@eliasagency.se. Vi granskar alla inlägg men tyvärr kan vi inte svara på alla.

Regissörer, manusförfattare och andra talanger vänligen kontakta oss direkt på vår support-e-post nedan.

info@eliasagency.se

All rights reserved by Elias Agency © 2017     |     Västberga Allé 1, 126 30 Stockholm, Sweden    |    support@houseelias.com

Proudly operated by

Elias Enterprises Logo 2019 trans.png