INFORMATION FÖR TALANGER

Vi älskar talang! Och vi uppskattar verkligen alla talanger som visar intresse för vår agentur. Vi får många ansökningar från talanger varje månad och vi tittar verkligen på alla ansökningar. Men eftersom att vi är kort på personal och tid kan vi inte svara på alla. Vi vill representera så många unika och extraordinära talanger som möjligt men tyvärr kan vi inte representera alla.

 

Här är en liten snabb genomgång av hur vi ser på ditt CV och showreel:
När du skickar oss ditt CV och showreel tittar vi mycket noga på din erfarenhet, din utbildning och dina specifika färdigheter och ditt utseende.

Första steget i vår process är alltid att matcha dig med vår nuvarande klientportfolie. Om vi ​​upptäcker att dina kunskaper och ditt utseende liknar en redan representerad talang kommer vi tyvärr att avvisa dig. Observera att detta inte beror på att du inte är tillräckligt bra eller att du inte uppfyller våra kriterier.

Det andra steget är att analysera affärsperspektivet. Har du, på papper, tillräckligt för att faktiskt generera intäkter för dig själv och agenturen? Detta är, som du förmodligen förstår, en viktig del av vår affärsmodell. Vi behöver intäktsgenererande klienter för att överleva och därmed, om vi drar slutsatsen att du kommer att bli svår att sälja in, kommer vi inte se ett samarbete aktuellt. Detta kan bero på brist på erfarenhet, utbildning eller material. Oavsett anledning rekommenderar vi alltid att kämpa vidare och kanske, om du fortsätter att arbeta hårt nog kommer dina omständigheter att förändras. Vänligen notera att det inte betyder att du inte har talang. Allt det betyder är att just nu är tiden inte rätt.

När du har passerat vårt andra steg kommer en av våra agenter att kontakta dig för ett audition och / eller introduktionsmöte.

Som avslut: Vi uppskattar verkligen dig som individ och vi önskar alla en ljus framtid med mycket framgång och vi ber om ursäkt i förväg om vi skulle återkomma med oönskade besked.

VI HAR DOCK EN DATABAS

Under åren har vi fått hundratals ansökningar från fantastiska talanger över hela världen. Som vi nämnt tidigare kan vi helt enkelt inte representera alla, men samtidigt kände vi ett behov av att spara de CV:n som stod ut, men av någon anledning inte kom med i vår klientportfolie. Så istället för att helt enkelt ta bort de ansökningar som blir nekade bestämde vi oss för att samla alla dessa unika talanger i en samlad databas som vi kan komma åt när rollsättare och produktionsbolag letar efter talanger som vi kanske inte representerar.

Om vi ​​anser att en applikation sticker ut kontaktar vi och ber om godkännande för att skapa en profil i vår databas. Att vara i vår databas är gratis och du kommer att vara i databasen så länge du vill. När din profil är av intresse för ett produktionsbolag och du får ett jobb debiterar vi dig representationsavgift, som vi tar ut våra representerade klienter men endast för det specifika jobbet. Så för att göra det enkelt: Om du tjänar pengar till följd av att du är i vår databas debiterar vi dig en procentandel av inkomsten. Helt enkelt en win-win situation för alla. Du kan be om att tas bort, uppdatera din profil och begära information som vi har om dig när du vill.

Eftersom vi handplockar några utvalda som vi vill behålla i vår databas finns det inget sätt för dig som talang att be om att bli inkluderad i vår databas. Vi handplockar utifrån skicklighet, utseende, utbildning och erfarenhet. Vårt mål är att bara rekommendera de bästa talangerna.

Med det sagt, tveka inte att skicka oss ditt CV och showreel och förhoppningsvis kommer vi att ha ett långt och produktivt samarbete.

All rights reserved by Elias Agency © 2017     |     Västberga Allé 1, 126 30 Stockholm, Sweden    |    support@houseelias.com

Proudly operated by

Elias Enterprises Logo 2019 trans.png